poniedziałek, 25 stycznia 2016

ZDROWO I KOLOROWO

HEJ WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE :) 


OPOWIEM WAM CO W MIESIĄCU STYCZEŃ JEM I PIJE ALE TO TYLKO CZĘŚĆ RZECZY  . STARAM SIĘ ZDROWO ODŻYWIAĆ NABRAĆ ODPORNOŚĆ . BO STYCZEŃ MNIE NIE OSZCZĘDZA BYŁAM CHORA BOLAŁA MNIE GŁOWA I DO TEGO PROBLEMY Z ZATOKAMI ORAZ Z JEDZENIEM :) 










KEFIR - MLECZNY NAPÓJ FERMENTOWANY , PRODUKT O NAJWYŻSZYCH WŁAŚCIWOŚCIACH ODŻYWCZYCH W GRUPIE NAPOJÓW FERMENTOWANYCH.  KEFIR JEST BARDZO ZDROWY I POMAGA WZMOCNIĆ UKŁAD ODPORNOŚCIOWY .
- BOGATE ŹRÓDŁO WITAMINY D I WAPNIA
- JEST PRODUKTEM BEZ LAKTOZY
- ZAWIERA PROBIOTYKI , KTÓRE PRODUKUJĄ ZDROWE BAKTERIE 









KUBUŚ - SOK PRZECIEROWY NA BAZIE OWOCÓW JEST PYSZNY I ZDROWY. KUBUŚ ZAWIERA RÓŻNE SMAKI , KTÓRE NIE ZAWIERAJĄ KONSERWANTÓW. 
ZAWIERA  WITAMINY A,B,C,E 









SEREK WIEJSKI -  ZDROWY TWAROŻEK O  ŁAGODNYM SMAKU I ZIARNISTEJ KONSYSTENCJI, PRODUKOWANY Z MLEKA KROWIEGO. WITAMINY A,D,E,K,P . 







ŚLIWKI SUSZONE  

PROSZĘ PRZECZYTAĆ W POPRZEDNIM TEMACIE "ZDROWO SUSZONE ŚLIWKI "

PIJE JESZCZE HERBATĘ Z CYTRYNĄ POLECAM W TAKĄ POGODĘ.
ROSÓŁ Z MAKARONEM I Z DUŻĄ ILOŚCIĄ MARCHEWKI.
SOK JABŁKOWY .
OWOCE JABŁKO, BANANY, MANDARYNKI,







Brak komentarzy:

Prześlij komentarz